ATEM Başkanı Hakan Akçam 'Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı' adlı programa katıldı

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM), emlak danışmanları için 'Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı' adlı eğitim programı düzenledi. Program, Uluslararası Yazar ve Eğitmen Barış Kılıçarslan'ın semineriyle zenginleşti.

ATEM Başkanı Hakan Akçam 'Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı' adlı programa katıldı
Yayınlanma:

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 'Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı' adlı eğitim programının açılış konuşmasında emlak danışmanlarının en iyisi olmaları için eğitim programlarının süreceğini vurguladı. Toplantıda, iletişimde önemli noktalara odaklanan Kılıçarslan'ın sunumu verimli geçti. Akçam, gelecekte de benzer programların düzenleneceğini ve Kılıçarslan ile birlikte yeni etkinliklere imza atılacağını müjdeledi.

EĞİTİM PROGRAMLARI DEVAM EDECEK

Toplantı, Etimesgut'taki Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. ATEM Başkanı Hakan Akçam, toplantı öncesi Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e teşekkür ederek konuşmasına başladı. Akçam, meslek odası olarak düzenledikleri eğitimleri önemsediklerini belirtti ve danışmanlara sektördeki mesleki eğitimin yanı sıra geliştirilmesi gereken konuları ele alma çağrısında bulundu. Akçam, ATEM olarak hazırladıkları eğitim programlarının devam edeceğini vurguladı ve işlerini doğru ve kurallara uygun yapan meslektaşlarının arkasında olacaklarını belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.