Aydınlıkevler'de o cadde kırık kaldırımlardan muzdaripti: Artık onarıldı!

Ankara Aydınlıkevler Mahallesi Şehit Bülent Ay Caddesi'nde uzun süredir vatandaşlar için tehlike oluşturan kırık kaldırımlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hızlı müdahalesiyle onarıldı.

Aydınlıkevler'de o cadde kırık kaldırımlardan muzdaripti: Artık onarıldı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Altındağ Aydınlıkevler Mahallesi Şehit Bülent Ay Caddesi'nde onarılan kaldırım sonrası bölge halkı, rahat nefes alırken, belediyenin çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaldırımdaki kırık ve dökük taşlar, vatandaşlar için tökezleme ve düşme riski oluşturuyordu. Özellikle yaşlılar ve engelliler için büyük tehlike arz eden bu durum, mahalle sakinlerinin tepkisine neden olmuştu. Daha önce anadolugazete.com.tr'nin bölgedeki durumu gündeme getirmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye ekipleri harekete geçti.

Harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediye ekipleri, Şehit Bülent Ay Caddesi'nde bulunan kırık kaldırımları onarmak için çalışma başlattı. Kısa sürede tamamlanan çalışmayla birlikte, caddedeki kaldırımlar yenilendi ve vatandaşlar için güvenli hale getirildi.

Onarım çalışmasının ardından rahat nefes alan bölge halkı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hızlı müdahalesi ve çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri, belediye ekiplerine teşekkür ederek, "Kırık kaldırımlar uzun süredir bize problem yaratıyordu. Belediyemiz bu sorunu hızlı bir şekilde çözerek bizi mutlu etti." ifadelerini kullandılar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yürütmeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında, kırık ve bozuk kaldırımlar da onarılıyor ve vatandaşlar için güvenli hale getiriliyor.

nce-sonra.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.