Ayrancı Mahalle Muhtarı Elif Doğan, yerel seçim öncesi bir kez daha seslendi: Bu sorun giderilmeli!

Ayrancı Mahalle Muhtarı Elif Doğan, "Mahallemiz çok büyük bir mahalle ancak otopark sorunu var. Bu sorun giderilmeli." dedi.

Ayrancı Mahalle Muhtarı Elif Doğan, yerel seçim öncesi bir kez daha seslendi: Bu sorun giderilmeli!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

anadolugazete.com.tr her hafta Ankara’nın bir mahallesinin sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor.

whatsapp-image-2024-01-11-at-18-52-57-1.png

anadolugazete.com.tr olarak bu hafta Çankaya’nın Ayrancı Mahallesindeydik.

whatsapp-image-2024-01-11-at-18-52-59-2.png

Ayrancı Mahalle Muhtarı Elif Doğan, mahallenin sorunlarını anadolugazete.com.tr’ye anlattı. Ayrancı Mahallesi’nin bir dönemdir muhtarlığını üstlenen Doğan, mahallenin 13 bin 700 seçmeni olduğunu söyledi.

whatsapp-image-2024-01-11-at-18-52-58-3-001.png

AYRANCI MAHALLESİNE ‘OTOPARK’ TALEBİ!

Muhtar Doğan, işini severek yaptığını, mahallelinin sorunlarına çözüm aradığını belirterek, “Çankaya Belediyesi yetkilileriyle sürekli görüşüyorum. Ancak tabii ki bizim mahallemizde de sorunlar var. Öncelikle mahallemiz çok büyük bir mahalle ancak otopark sorunu var. Bunun dışında altyapı da yetersiz.” dedi.

AYRANCI MAHALLESİ’NDE KİRA FİYATLARI ARTTI, ÖĞRENCİLER GÖÇ ETTİ!

Ayrancı Mahallesi’nde çoğunlukla emekli, memur ve öğrencilerin yaşadığını belirten Doğan, Ankara’da kira fiyatlarını artmasıyla öğrencilerin başka semtlere göç ettiğini ifade etti.

whatsapp-image-2024-01-11-at-18-52-58-1.png

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden sonra Ankara'nın nüfusunun arttığını aktaran Doğan, konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Ankara'da kira fiyatları arttı. Şu an mahallemizde kira fiyatı 15-20 bin lira arasında değişim gösteriyor. Öğrenciler bu bütçeyi karşılayamıyor. Eskiden öğrenciler bana gelirdi. ‘Muhtarım bize ev bulun!’ derlerdi. Şimdi mahallede öğrenci kalmadı.”

whatsapp-image-2024-01-11-at-18-52-59.png

Muhtar Elif Doğan, mahalleden Ankara Bilkent Şehir Hastanesine direkt ulaşım olmamasından yakınarak, “Ankara Bilkent Şehir Hastanesine direkt ulaşım sağlanmalı. Vatandaşlar yaşlı, hastaneye gidemiyor. Bu yüzden mahallemizden direkt şehir hastanesine otobüs olmalı.” talebinde bulundu.

whatsapp-image-2024-01-11-at-18-52-58.png

"BAŞIBOŞ KÖPEKLER SALDIRGAN!"

Doğan, mahallenin bir diğer sorununun ise başıboş sahipsiz köpekler olduğunu ifade ederek, “Mahalleli tedirgin. Geçtiğimiz aylarda oğluma başıboş köpekler saldırdı ve ısırdı. Bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum. Mahallelimiz çok hayvan severdir ancak yaşlı teyzelerimiz sokağa çıkmaktan korkar hale geldi.” ifadesini kullandı.

whatsapp-image-2024-01-11-at-18-52-58-2.png

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.