Bakan Göktaş, Ankara'da başıboş köpek saldırısına uğrayan çocuğu ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 10 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Bakan Göktaş, Ankara'da başıboş köpek saldırısına uğrayan çocuğu ziyaret etti
Yayınlanma:

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne gelişinde Rektör Mehmet Cahit Güran ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Göktaş, Tunahan'ın tedavi gördüğü odasına geçti. Burada doktorlardan Tunahan'ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Küçük çocuğun anne ve babasıyla da bir araya gelen Bakan Göktaş, aileye geçmiş olsun dileklerini iletti ve Tunahan'a yakından ilgi gösterdi. Ayrıca, saldırının ardından aileye sağlanan psikososyal destek hakkında da bilgi alarak, ailenin bu süreçteki desteklerini ve ihtiyaçlarını doğrudan takip etti.

Ziyaret sırasında Bakan Göktaş, Tunahan'ın yaşadığı acı olayın ardından gereken tüm tedavi süreçlerinin titizlikle yürütülmesi ve ailenin psikolojik desteğinin devam etmesi için gerekli adımların atılacağına dair güvence verdi. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınması için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.