Bakan Kurum, Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar'ı kabul etti

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanını Murat Kurum'a ziyarette bulundu.

Bakan Kurum, Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar'ı kabul etti
Yayınlanma:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanını Murat Kurum, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu'nu kabul etti.

Başkan Acar, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaymakamımız Nuri Mehmetbeyoğlu ve ilçe başkanlarımız ile birlikte, ilçemizin gururu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, Hemşehrimiz Sn. Murat Kurum'u makamında ziyaret ettik. İlçemizde devam eden ve planladığımız projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Destekleri ile bizlere her zaman güç veren Sayın Bakanımıza ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

gy-zmdcwaaa-yu8.jpg

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Kızılcahamama Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

gy-gl-jxmaayimq.jpg

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Bakan Yardımcısı Gizligider'e millet bahçesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

gy-gl64xmaai-yx.jpg

Acar, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider, ile birlikte Millet Bahçemizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Yeşilin her tonunu içinde barındıran bu güzel mekân, hemşehrilerimizin huzur bulduğu bir yaşam alanı olmaya devam edecek. Ortak gayemiz, gelecek nesillere daha mutlu ve yaşanabilir bir Kızılcahamam bırakmak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.