Bakan Uraloğlu anadolugazete.com.tr'ye konuştu: Milletimiz 15 Temmuz'da darbecilere cevabını vermiştir

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bugün düzenlenen ‘Milletin Zaferi Buluşması’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, anadolugazete.com.tr’ye özel açıklamalar yaptı.

Bakan Uraloğlu anadolugazete.com.tr'ye konuştu: Milletimiz 15 Temmuz'da darbecilere cevabını vermiştir
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, bu yıl ‘Milletin Zaferi Buluşması’ temasıyla gerçekleşiyor.

Ankara Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kurulan tanıtım çadırlarını gezen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne yönelik anadolugazete.com.tr’ye konuştu.

d.jpg

Bakan Uraloğlu, “15 Temmuz’un bir atmosferi var. Bu kadar şehit verdik ama bugün burada bir 'bayram' havasında hareketlilik var." dedi.

Türkiye'nin şehit ailelerinin acısını bir kez daha paylaştığını, gazileri şükranla andığını hatırlatan Uraloğlu, "Elbette şehitlerimizin yakınlarının üzüntüsü var ama bu tür kalkışmalara tevessül edeceklerin nelerle karşılaşacağını bilmesi noktasında milletimiz gereken cevabı vermiştir. 251 şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyoruz.” diye konuştu.

Kurulan stantları gezen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplanan vatandaşlara teşekkür ederek, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

s.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.