Bakan Uraloğlu'ndan Ankara'da ziyaretler: Uraloğlu, Keçiörengücü Spor Kulübünü de es geçmedi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da önemli ziyaretler gerçekleştirerek, PTT Ankara Kargo İşleme Merkezi (KİM) ve Kargo Dağıtım Müdürlüğü ile TÜRKSAT Veri Merkezi ve TÜRKSAT Kablo TV Genel Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Uraloğlu, bu ziyaretlerde PTT Genel Müdürü Hakan Gülten'den bilgi aldı ve çalışanlarla bir araya geldi.

Bakan Uraloğlu'ndan Ankara'da ziyaretler: Uraloğlu, Keçiörengücü Spor Kulübünü de es geçmedi!
Yayınlanma:

Bakan Uraloğlu, PTT Ankara Kargo İşleme Merkezi'nde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Toplam 2 bin 250 metrekare kapalı alan ve 2 bin metrekare kargo dağıtım alanına sahip olan merkezde, günlük 190 bin gönderinin işlendiğini belirten Uraloğlu, burada 229 personelin görev yaptığını ifade etti. Ayrıca, Başkent Kargo Dağıtım Müdürlüğü'nde 109 kargo dağıtım aracı, 132 dağıtıcı ve 15 ayrım sevk personelinin çalıştığını belirten Uraloğlu, bu birimden ortalama 9 bin 500 gönderinin günlük olarak dağıtıldığını kaydetti.

ural-002.jpg

Uraloğlu, incelemelerinin ardından PTT personeli ile bir araya gelerek, onların özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

TÜRKSAT KABLO TV: TÜRKİYE'NİN HABERLEŞME ALTYAPISINDA KRİTİK ROL

Bakan Uraloğlu, Türksat Kablo TV'yi de ziyaret ederek, burada yapılan çalışmaların ülkenin haberleşme altyapısındaki önemine dikkat çekti. Uraloğlu, "Türksat Kablo TV, Türkiye'nin haberleşme altyapısını güçlendirme konusunda kritik bir misyona sahip. Burada gerçekleştirilen çalışmaların ne denli kapsamlı ve ileri teknolojiye dayalı olduğunu bir kez daha görme fırsatı bulduk," dedi.

Türksat Kablo TV ekibinin, Türkiye'yi geleceğe taşıma misyonuyla büyük bir özveriyle çalıştığını vurgulayan Uraloğlu, bu alandaki gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

ural3.jpg

KEÇİÖRENGÜCÜ SPOR KULÜBÜ ZİYARETİ

Ziyaretleri kapsamında Keçiörengücü Spor Kulübü’nün tesislerine de giden Uraloğlu, burada kulüp yöneticileri, futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi. Kulübe başarılar dileyen Uraloğlu, sporun toplumdaki birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.