Bartu Soral, hastaneden video paylaşıp gençlere seslendi

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral, Etimesgut'ta pankart asarken bıçaklanan Zafer Partisi teşkilat mensubunu ziyaret ederek hastaneden bir video paylaşıp gençlere ve Türkiye'ye seslendi.

Bartu Soral, hastaneden video paylaşıp gençlere seslendi
Yayınlanma:

Zafer Partisi Etimesgut Gençlik Kolları Üyesi bir kişi, ilçede pankart asarken başka partililer tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan genci ziyaret eden Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral, bir video paylaşarak hem Türkiye'ye hem de gençlere mesaj verdi.

Sosyal medya hesabından "Gece Etimesgut’ta pankart çalışması yaparken saldırıya uğrayarak yaralanan teşkilat mensubu arkadaşımızı ziyaret ettik." notuyla paylaşım yapan Bartu Soral, şu çağrıyı yaptı:

"Sevgili vatandaşlarım, Siyasi partiler millete hizmet için araçtır, amaç değildir. Siyasette rekabet; bilgi, bilim, fikir, vizyon, proje üstüne olur. Kendi vatandaşına sopayla, bıçakla, yumrukla saldırabilen bir siyasi hareket ne milliyetçi ne Atatürkçü olamaz."

zp.jpg

"TÜRKİYE'Yİ DAHA İLERİ TAŞIMALIYIZ"

Paylaşımına hastaneden video da ekleyen Bartu Soral, konuşmasında şunları söyledi:

"Siyaset bir araçtır, devlete ve millete hizmet etmek için araçtır. Siyasi partiler araçtır. Rekabet hizmet üstüne olur, Türkiye'yi daha iyi noktaya nasıl getiririz noktasında olmalıdır. 82 milyonluk bir ülkedeyiz, hepimiz aynı gemideyiz. Hepimiz 'Ne mutlu Türk'üm diyene!' diyorsak o zaman Türkiye'yi daha ileri taşıyarak bu sözün hakkını vermeliyiz. Bu olayı şiddetle kınıyoruz. Tüm gençlik kollarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.