Başkan Acar hemşehrileriyle bir araya geldi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. Kızılcahamam ilçesine bağlı Yukarıkaraören Mahallesi'ni ziyaret eden Acar, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Başkan Acar hemşehrileriyle  bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam'ı mahalle mahalle dolaşıyor. 7'den 70'e gönül bağını hemşehrileriyle sıkı tutan Acar, en son Yukarıkaraören Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

gsismsew8aarw4a.jpg

Vatandaşlarla sohbet eden Acar, mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi.

Acar, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yukarıkaraören Mahallemizde değerli hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Samimiyet dolu sohbetlerimizle hem mahallemizi ve Kızılcahamam’ımızı konuştuk hem de geleceğe dair umutlarımızı paylaştık. Birlikte daha güçlü ve güzel yarınlara..." dedi.

gsismrdwkaais3r.jpg

Başkan Acar, geçtiğimiz günlerde Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle de bir araya geldi.

Acar, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlçemizin geleceği için büyük önem taşıyan sivil toplum kuruluşlarımız ile Atatürk Çamımızda bir araya geldik. Birlikte çalışarak daha güçlü ve dayanışma içinde olacağız. Hep birlikte, daha güzel yarınlara." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.