Başkan Çetin esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ile birlikte, ilçedeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Çetin esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Yayınlanma:

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Çetin son esnaf ziyaretini AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ile birlikte gerçekleştirdi.

1-1.jpg

Ziyaretler sırasında Başkan Ertuğrul Çetin ve Milletvekili Zeynep Yıldız, 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, onların istek ve taleplerini dinlediler.

6-1.jpg

İlçenin her noktasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelmeye özen ve gayret gösteriyoruz. Yaptığımız hizmetleri, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, ilçemize daha kaliteli hizmeti sunmak adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.