Başkan Ceylan: Çamlıdere'mizi kalkındıracağız

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, "Mahalle mahalle gezip sahada olacağız. Çamlıdere'miz için çalışacak, Çamlıdere'mizi kalkındıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzelsin Çamlıdere..." dedi.

Başkan Ceylan: Çamlıdere'mizi kalkındıracağız
Yayınlanma:

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, ilçede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğinii söyledi. Peçenek köyünde Hanımlar Konağının inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirten Ceylan, "Sahada, işimizin başındayız." dedi.

Ceylan, sosyal medya hesabından yapyığı açıklamada, “Peçenek köyü Hanımlar Konağının yemekhane inşaat çalışmamızı” yerinde inceledik. İnşaat süreci hızlı ilerleyen hanımlar konağımızın yemekhanesini kısı sürede hizmete açmış olacağız. Her şey kıymetli hemşehrilerimiz ve Çamlıderemizin hak ettiği gibi olsun istiyor, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"ÇAMLIDEREMİZİ KALKINDIRACAĞIZ"

Başkan Ceylan, Beyler Mahallesi'nde hemşehrilerimizle bir araya geldi.

gzx9soqwiac3ipw.jpg

Vatandaşlarla sohbet eden Ceylan, sosyal emdya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Beyler Mahalle'mizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Mahalle mahalle gezip sahada olacağız, Çamlıdere'miz için çalışacak, Çamlıdere'mizi kalkındıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzelsin Çamlıdere..." dedi.

gzx9sodxyakvgi3.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.