Başkan Ercan öğrencilerle buluştu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, eğitim alanındaki projeleri ve yatırımlarıyla Sincan’ı ileriye taşımaya devam ederken, okul ziyaretleriyle de öğrencilerle bir araya gelerek onlara destek oluyor.

Başkan Ercan öğrencilerle buluştu
Yayınlanma:

Her fırsatta okulları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle buluşan Başkan Ercan, hem onların görüşlerini dinliyor hem de Sincan’ın geleceği için planladığı vizyonu paylaşıyor.

img-20241016-wa00431.jpg

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullara yaptığı ziyaretlerini sürdüren Başkan Murat Ercan, bu hafta Gaziosmanpaşa İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle neşeli anlar paylaşan ve samimi sohbetlerde bulunan Başkan Ercan’a, öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

img-20241016-wa0042.jpg

Eğitime verdiği önemi vurgulayan Başkan Ercan, öğrencilerle ve öğretmenlerle Sincan’ın gelecek vizyonunu konuştu. Bu doğrultuda proje ve yatırımlarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Ercan “Eğitime büyük önem veriyor, ilçemizde bu konudaki yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Gayemiz çocuklarımıza daha aydınlık daha mutlu bir gelecek bırakmak, evlatlarımızın yüzünü güldürmek. Öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. Hem çocuklarımızın hem de bir nesil yetiştiren öğretmenlerimizin her daim yanlarındayız” dedi.

img-20241016-wa0041.jpg

Sınıfları tek tek gezen Başkan Murat Ercan, öğrencilerle eğlenceli vakit geçirirken, ziyaret sonrası hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.