Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Köylü Pazarını ziyaret etti

Pursaklar Belediyesi'nin, üreticilere destek sağlamak ve tüketicileri doğal ürünlerle buluşturmak amacıyla başlattığı Köylü Pazarı, ilçe halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Köylü Pazarını ziyaret etti
Yayınlanma:

Bu pazarlarda, Pursaklar'daki üreticiler bahçe ve tarlalarında yetiştirdikleri sebze ve meyveleri, komisyon veya aracı olmadan doğrudan tüketicilere sunuyor. Bu sayede vatandaşlar, doğal ve organik ürünlere kolaylıkla erişim sağlıyor.

1-1.jpg

Köylü Pazarları sayesinde üreticilerin kendi ürünlerini aracısız olarak tüketici ile buluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Köylü Pazarında üreticilerimiz aracısız olarak ürünlerini vatandaşlarımıza direk ulaştırma imkânı buluyor. Köylü Pazarlarımız sayesinde hem üreticimiz kazanıyor, hem de hemşehrilerimiz daha sağlıklı ürünler tüketiyor. Üreticilerimizin binbir emekle ürettiği, sağlıklı ve organik ürünler bu pazarımızda değer kazanıyor. Bizler de belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya, üreticimize her fırsatta destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

2.jpg

Kendi tarlalarında yetiştirdikleri ürünleri satan sertifikalı küçük üreticiler için düzenlenen bu pazarlar, Salı günleri Saray Kapalı Pazar Alanında ve Cuma günleri Salı Kapalı Pazar Alanında olmak üzere haftada iki kez kuruluyor. Pazarlar, sağlıklı ve doğal ürünlere ilgi gösteren bilinçli tüketiciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.