Başkan Odabaşı'ndan SMA hastası Miray bebek için destek çağrısı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, SMA TİP 1 hastası 3 aylık Miray bebeğin tedavisi için belediye olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, hayırseverlere çağrıda bulundu. Odabaşı, "Miray bebeğimize yine sahip çıkma, yardımcı olma adına her türlü katkıyı sağlayacağız” dedi.

Başkan Odabaşı'ndan SMA hastası Miray bebek için destek çağrısı
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi, sadece yurt dışında bulunan ‘zolgensma’ adlı gen ilacını 6 aylık olana kadar alması gereken SMA TİP 1 hastası 3 aylık Miray bebek için Başkan Yakup Odabaşı öncülüğünde harekete geçti.

Belediyenin desteğiyle, Miray bebeğin tedavisinde kullanılacak ilacı almak için gerekli parayı toplamak amacıyla Yakup Odabaşı gönüllüleriyle birlikte kermes düzenledi. Kermeste Miray bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere 45 bin lira toplandı.

Başkan Odabaşı, toplanan paranın tedavide kullanılmak üzere Valilik onaylı Miray bebek için açılan resmi hesaba geçileceğini duyurdu.

Bunun bir başlangıç olduğu belirten Odabaşı, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek, hayırseverleri Miray bebek için harekete geçmeye davet etti.

Başkan Odabaşı, Miray bebek için düzenlenen kermes neticesinde 45 bin lira para toplandığını belirterek, şöyle konuştu:

"Biz de Miray bebeğimize sahip çıkalım. Şuan da 3 aylık olan Miray bebeğin sağlığına kavuşması için inşallah 45 bin lirayı resmi hesabına havale edeceğiz. İnşallah diğer hayırseverleri de bu vesileyle teşvik etmiş olalım. Miray bebeğimize Allah’tan sağlık diliyoruz. Yardımcı olan hanımefendilere ve Miray bebeğin akrabalarına ben burada huzurlarında teşekkür ediyorum. Allah’ım iyilikler versin, şifalar versin diyorum.”

Başkan Odabaş, bu yapılan kermesin bir başlangıç olduğunu belirterek, "Budan sonra da yine kermes ve diğer etkinliklerle Miray bebeğimize yine sahip çıkma, yardımcı olma adına her türlü katkıyı sağlayacağız” dedi.

Miray bebeğin ailesi, desteklerinden dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na, annelere ve ilçe sakinlerine teşekkür etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.