Başkan Süleyman Acar’dan Mansur Yavaş’a sitem

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Ankara Meclisi’nde konuştu. Bütçe görüşmesi gerçekleşen Meclis’te Kızılcahamam Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 300 milyon Türk Lirası olarak belirlendi ve onaylandı.

Başkan Süleyman Acar’dan Mansur Yavaş’a sitem
Yayınlanma:

Bütçenin kabul edilmesinin ardından konuşan Başkan Acar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi.

ABB’yi Kızılcahamam’da göremediklerini ve Kızılcahamam’a destek olmak yerine zarar veriliğini söyleyen Acar, Yavaş’ın göreve gelir gelmez kar küreme araçlarını merkeze çektiklerini ve Kızılcahamam’ı yalnız bıraktıklarını dile getirdi. Kızılcahamam Belediyesi’nin ASKİ’ye olan borcu ile ilgili ABB’nin Kızılcahamam Belediyesi’ne su kesme ihbarnamesi gönderildiğini de sözlerine aktardı.

Acar ayrıca Kızılcahamam Milli Parkı’nın ücretli hale gelmesinin de Kızılcahamam’a, vatandaşa ve esnafa darbe vurduğunu sözlerine ekledi.

Cumhur ittifakının güçlü olduğu Kızılcahamam’da bu sebeple ABB’nin desteğini göremediklerini ancak Kızılcahamam halkının yerel seçimde de Cumhur ittifakına olan desteğinin artacağını söyleyen Başkan Acar, sosyal medya hesabı üzerinden “Yaklaşık 5 yıldır Kızılcahamam’ımızın hakkını bu kürsüden onlarca kez savunduk. Biz 2 milyarın üzerinde yatırımı Kızılcahamam’a getirirken malesef Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin varlığını ilçemizde hem hissedemedik hem de her fırsatta belediyemizi engellediler. Az kaldı, Ankaramız inşaallah hizmetle dolu Cumhur İttifakı Belediyeciliğine tekrar kavuşacak.” İfadeleriyle ABB Meclisi’nde yaptığı konuşmayı paylaştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.