Başkan Yaşar, OSTİM’de sanayicilerle buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, OSTİM’de sanayicilerle sohbet etti. Sanayiciler, Yenimahalle’deki çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Yaşar, OSTİM’de sanayicilerle buluştu
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, ATİSAN Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özelge ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. OSTİM yönetim binasında gerçekleşen toplantıda sanayicilerle sohbet eden Yaşar’a üyeler, Yenimahalle’deki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

f-yasar-2.jpg

SANAYİCİLERDEN BAŞKAN YAŞAR’A TEŞEKKÜR

Başkan Yaşar’ın örnek bir belediye başkanı olduğuna değinen OSTİMLİ sanayiciler, “Bizlerin her zaman yanında olduğunuz için, Yenimahalle’yi bulunduğu konumdan ileri taşıdığınız için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

f-yasar1.jpg

“NE SÖZ VERDİYSEM HEPSİNİ YERİNE GETİRMENİN GURURUNU YAŞIYORUM”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, esnaflıktan gelen bir belediye başkanı olarak esnafın sorunlarını iyi bildiğini belirterek, “Bugün aldığınız malı yarın aynı fiyata alamıyorsunuz. Gelirler artmıyor, sürekli giderler artıyor. Belediye olarak biz de yatırımlar yaptık. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla ihaleler gerçekleştirdik. İyi ki erken yapmışız, bugün o ihaleleri verilen paranın 3 katına yapamazsınız. Ben bugün ne söz verdiysem hepsini yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

YENİMAHALLE’DE YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTI

Yenimahalle’ye yaptığı ve yapacağı yaptırımlardan da bahseden Yaşar, “Görev yetki alanımda olmamasına rağmen 41 sağlık ocağı yaptık. Devlet okullarının boyasını, tadilatlarını, eksikliklerini giderdik. Etüt merkezlerimizle çocuklarımızı ücretsiz bir şekilde okullara, sınavlara hazırladık. Onun dışında alt yapıda bir sıkıntımız yok. Asfaltsız kaldırımsız sokağımız yok. Ben göreve gelmeden önce TUİK rakamlarına göre 200’lere bile erişemeyen Yenimahalle, bugün 5’inci sırada. Bunu ben demiyorum veriler diyor. Bu başarının altında esnaflıktan geliyor olmam yatıyor” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.