Başkanlardan Hüseyin Can Güner'e ziyaret

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'i ziyaret etti. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, "Ankara’mız için el birliğiyle çalışmaya ve güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz." dedi.

Başkanlardan Hüseyin Can Güner'e ziyaret
Yayınlanma:

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nu makamında ağırladı.

erdal.gif

Hüseyin Can Güner, Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti.

erdal2.gif

Başkan Doğanay ve Başkan Beşikçioğlu, Hüseyin Can Güner'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Başkan Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

GÜNER: GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Başkan Güner, "Ankara’mız için el birliğiyle çalışmaya ve güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Güner, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güdül Belediye Başkanımız Mehmet Doğanay ve Etimesgut Belediye Başkanımız Erdal Beşikçioğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Ankara’mız için el birliğiyle çalışmaya ve güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.