Başkent Ankara yeni yıla trafik kazalarıyla girdi | Yaralılar var!

Başkent Ankara 2024 yılına da trafik kazalarıyla girdi. Başkent’te yılın ilk kazalarını sizler için anadolugazete.com.tr olarak derledik.

Başkent Ankara yeni yıla trafik kazalarıyla girdi | Yaralılar var!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’nın Mamak ilçesinde dün gece bir araç ve bir motosikletin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

MAMAK’TA YARALANMALI TRAFİK KAZASI

Akdere Mahallesi Mehmet Ali Altun Caddesi’nde yaşanan kazada motorun araca yandan çarptığı görüldü. Her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, motor sürücüsü ise yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı motor sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak yaralıyı hastaneye götürdü.

ÇEVRE YOLU’NDA KAZA

Bir başka kaza ise Ankara’da Çevre Yolu'nun bitiminde yaşandı.

Dün öğle saatlerinde Çevre Yolu'ndan şehir merkezine girilirken iki aracın kaza yaptığı görüldü. Kazada yaralı durumu bilinmezken olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, araçlardan savrulan parçalar diğer araçların temkinli ilerlemesine sebep oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

7509.jpg

YILIN İLK SAATLERİNDE SİNCAN’DA KORKUTAN KAZA

Başkent’te yeni yılın ilk saatlerinde Sincan’da da korkutan bir kaza meydana geldi. Hürriyet Caddesi’nde kazanın etkisiyle farklı yönlere savrulan iki araçta da maddi hasar oluşurken, aşırı hız sebebiyle meydana geldiği düşünülen kazada sürücüler yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.