Başkent Cumhuriyetin 101. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor!

Başkentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için çalışmalar hızla devam ederken, 15 Temmuz Kızılay Millî İrade Meydanı başta olmak üzere birçok bölgede bayraklar dalgalanıyor. Meydanlar, sokaklar ve kamu binaları Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılarak bayram coşkusunu yaşatacak bir atmosfere kavuştu.

Başkent Cumhuriyetin 101. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Kızılay Meydanı'nda güvenlik önlemleri artırıldı. Kutlamaların yapılacağı alanlara bariyerler kurularak güvenlik önlemleri alınıyor. Polis ekipleri, bayram boyunca düzeni sağlamak için görevlendirildi. Kutlama hazırlıklarına katılan vatandaşlar ise sokakları ve evlerini bayraklarla süsledi.

bariyer.jpg

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim günü Anıtkabir'de düzenlenen resmi törenlerle başlayacak. Ardından Başkent'in çeşitli noktalarında konserler, halk dansları gösterileri ve resmi geçit törenleriyle kutlamalar gün boyu devam edecek. Ankaralılar, Cumhuriyet'in yeni yaşını coşkuyla karşılamaya hazırlanırken, sokaklarda da vatandaşlar bu heyecana ortak oluyor.

bayrak.jpg

ÖZEL ETKİNLİKLER VE IŞIK GÖSTERİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim'e özel konserler, sergiler ve etkinlikler düzenlemeye başladı. Akşam saatlerinde başkentin simgelerinden Atatürk Orman Çiftliği ve Gençlik Parkı'nda muhteşem bir hava gösterisi gösterisi yapılması planlanıyor. Bir diğer etkinlik ise Ankara Kalesinde ışık gösterisi olacak.

Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlayacak olan Başkentliler, bu yıl da Cumhuriyet'in değerlerini anmak için meydanlarda buluşacak.

bayrak2.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.