Başkent Millet Bahçesi'nde açılan ‘Millet Lokantası’ uygun fiyatlarla ilgi görmeye başladı

Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi'nde açılan Millet Lokantası, uygun fiyatlarla lezzetli ve besleyici yemekler sunmaya devam ediyor. Lokanta yetkilisi, menülerinin haftalık olarak hazırlandığını ve menünün de günlük olarak sosyal medya hesaplarından paylaşıldığını belirtti. Günde dört çeşit yemeğin 90 TL'den satıldığı lokantada, ekstra çorba ve içecek fiyatları da açıklandı.

Başkent Millet Bahçesi'nde açılan ‘Millet Lokantası’ uygun fiyatlarla ilgi görmeye başladı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Altındağ Belediyesi bir ilke daha imza atarak Başkentlilerin cebine göre bir lokantayı hizmete açtı. Başkent Millet Bahçesi'nde Altındağ Belediyesi tarafından açılan Millet Lokantası, ekonomik fiyatlarla sunduğu lezzetli yemeklerle büyük ilgi görüyor.

MİLLET LOKANTASI'NDAN HAFTALIK MENÜ VE ARTAN TALEP

Başkent Millet Bahçesi'ndeki Millet Lokantası'nda menüler haftalık olarak sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. Artan talep üzerine yemek kapasitesini artıran lokanta, uygun fiyatlarla kaliteli yemek sunuyor. Lokanta yetkilisi, menülerinin haftalık olarak hazırlandığını ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldığını belirtti.

1-7.jpg

Yetkili, "Menümüz haftalık çıkıyor. Vatandaşlarımız menüyü sosyal medya hesaplarımızdan bakıp görebiliyor. Günlük olarak oradan menüyü yayımlıyoruz. Çorba, ana yemek, salata, cacık ya da meyve olarak menüyü çıkarıyoruz. Dört çeşit yemeğin fiyatı 90 TL. Ekstra çorba 45 TL, ekstra çorba ve karpuz 55 TL. İçeceklerimiz arasında kola 35 TL, maden suyu 20 TL, su ise 10 TL." dedi.

1-8.jpg

HANGİ GÜNLER HİZMET VERİYOR?

Pazartesi hariç haftanın her günü hizmet verdiklerini belirten yetkili, lokantanın açıldığı ilk hafta 20 kişilik yemek çıkarırken, artan talep üzerine şu anda 50 kişilik yemek çıkardıklarını ve bu sayının daha da artacağını düşündüklerini ifade etti. Yetkili, "İyi ve olumlu cevaplar alıyoruz. Çevre yerlerde çalışıp gelen vatandaşlarımız var. Şu an okullar tatil olduğu için gelen öğrenci az ama sonbaharda öğrenci sayısının artacağını düşünüyoruz. Kütüphanemizde çalışan öğrencilerimiz geliyor." dedi.

1-6.jpg

Lokantanın iki aşçı ve bir yetkili ile hizmet verdiğini belirten Millet Lokantası görevlisi, tüm Ankaralıları Millet Lokantası'ndaki yemekleri deneyimlemeye davet etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.