Başkentliler, farklı spor dallarını deneme fırsatını buldu

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BelPa ve Decathlon iş birliğiyle ikincisi düzenlenen Spor Festivali’nde Başkentliler farklı spor dallarını deneme fırsatı buldu.

Başkentliler, farklı spor dallarını deneme fırsatını buldu
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı nesiller hedefiyle Başkentliler’i spora teşvik etmeye ve spor faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BelPa A.Ş. ve Decathlon iş birliğiyle Gazi Park’ta Spor Festivali düzenlendi.

abb-spor2.jpg

FARKLI SPOR DALLARINI DENEYİMLEDİLER

Ankara’da ikincisi düzenlenen ve Türkiye genelinde spor tutkusunun yayılmasının amaçlandığı Spor Festivali’nde Başkentliler, farklı spor dallarını deneme fırsatı bulurken, eğlenceli bir gün geçirdi. Festivale gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten BelPa Genel Müdürü Çağrı Durak, “İkincisi düzenlenen festivale bu sene de yoğun bir katılım var. Amacımız Ankara’da yaşayan vatandaşlarımıza sporun faydalarını anlatmak ve sporun sağlıklı olan taraflarını göstermek. Burada 15 farklı spor branşında eğitimler veriliyor. Gazi Park’ta güzel bir gün” dedi.

abb-spor-1.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile beraber festivali düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Decathlon Türkiye Etkinlik ve İş Birliği Koordinatörü Esat Şeker ise “Gazi Park’ta harika bir organizasyon düzenleniyor. Çeşitli yarışmalar yapıyoruz. Ücretsiz deneyim alanlarımız var. Bu sene de katılım çok yüksek. Desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.