Başkentliler yazın müziğe doyacak! Sibel Can, Gökhan Özen, Ayna, Emre Fel, Leman Sam…

Başkent Ankara’da yaz mevsimi boyunca pop ve rock müzik rüzgarları esecek. Ünlü Sanatçılar Gökhan Özen, Sibel Can, Emre Fel ve Leman Sam Ankara’da sahne alacak.

Başkentliler yazın müziğe doyacak! Sibel Can, Gökhan Özen, Ayna, Emre Fel, Leman Sam…
Yayınlanma:

Yaz geldi, konserler başladı. Pop ve Rock müziğin en önemli isimlerinin sahne alacağı konserler ile kentin havası baştan aşağı değişecek. Pop müzik tutkunları, sevdikleri isimlerin konserlerini canlı olarak dinleme ve konserin havasını hissetme şansı elde edecek.

BAŞKENTLİLER YAZIN MÜZİĞE DOYACAK!

Ankara’da yaz döneminde birbirinden heyecan verici konserlerle geliyor. Başkentlilerin müziğe doyacağı konserlerde efsane müzisyenler ve müzisyen grupları sahnede performanslarını sergileyecek.

İşte Ankara haziran, temmuz ve ağustos ayı pop ve rock konserleri takvimi:

Ünlü Sanatçılar Sibel Can, Gökhan Özen, Ayna, Emre Fel, Leman Sam, Berkay Akalın ve Erdem Akın Ankara’da sahne alacak.

photo-111-0.jpg

SİBEL CAN, ÇANKAYA’DA

Sanatçı Sibel Can, Ankara’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü Sanatçı Sibel Can, 22 Haziran’da Oran Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak. Can, başta Lale Devri, Çakmak Çakmak ve Padişah isimli şarkıları olmak üzere birçok eserini sevenleri için söyleyecek.

images.jpg

GÖKHAN ÖZEN DE ÇANKAYA’DA SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Türk pop müziğinin sevilen ismi Gökhan Özen, Ankara’da sevenleriyle buluşuyor. 90'lardan bu yana efsane şarkıların seslendirileceği konserde unutulmaz bir akşam Başkentlileri bekliyor. Ünlü Sanatçı Gökhan Özen, 27 Haziran’da Oran Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.

glopmvqw8aa3r1a.jpg

Son dönemlerde seslendirdiği parçalarla çıkış yakalayan Emre Fel, Ankara’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü Şarkıcı Emre Fel, 3 Ağustos’ta Oran Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.

mogambo-geceleri-leman-sam-la-yola-cikti-68816.jpg

LEMAN SAM, ANKARA'DA

Ünlü Şarkıcı Leman Sam, unutulmaz şarkılarını Başkentliler için seslendirecek. Leman Sam, 11 Haziran’da IF Tepe Prime Ankara sahnesinde

Türkiye’nin ünlü gruplarından Ayna, Ankara’da sahne alacak. Ayna grubu, 5 Temmuz’da bir kez daha Başkentli hayranları ile buluşacak. Ayna grubu, konserde birbirinden güzel şarkılarıyla Başkentlileri karşılayacak. Ayna grubu, sahne IF Performans Hall’de sahne alacak.

Ankara’da sahne alacak diğer sanatçılar ise şöyle;

Şarkıcı Berkay Akalın, 3 Temmuz’da IF Tepe Prime Ankara sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Şarkıcı Erdem Akın, 12 Haziran’da IF Tepe Prime Ankara sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.