Başkentte 'Güzellik Kozmetik Fuarı' rüzgarı

Ankara Berberler Odası ile Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası tarafından organize edilen, 'Güzellik Kozmetik Fuarı' açılışı yapıldı.

Başkentte 'Güzellik Kozmetik Fuarı' rüzgarı
Yayınlanma:

Başkentte gerçekleştirilen Güzellik Kozmetik Fuarı Congresium fuar ve Kongre Merkezinde düzenlendi. Fuar 3 gün boyunca devam edecek.

İSRAİL FİLİSTİN SAVAŞI'NA DİKKAT ÇEKİLDİ

Fuarda, birçok güzellik salonu yetkilileri yer alırken, fuara katılan vatandaşlara da eğitim verildi. Fuar açılışında İsrail Filistin Savaşı'na dikkat çekmek adına farklı saç tıraşları yapıldı.

Fuara, Ankara Berberler Odası Başkanı Sezayi Kara katıldı ve şu açıklamalarda bulundu: ''Okuldaki çocuklarımızı buraya getireceğiz. Ankara’daki kuaföre berberlerimizi ve Türkiye’nin değişik yerlerinden berber, kuaför, güzellik salonlarımızdaki çalışan kişileri Ankara’ya davet ettik. Bu fuarın Ankara Berberler Odası olarak üçüncüsünü yapıyoruz. Daha da büyüyerek devam edeceğiz. Bugün de çok güzel bir katılım oldu''

İsrail'in Gazze'ye aralıksız olarak gerçekleştirdiği saldırılara dikkat çekmek için gelen erkek kuaförü Mehmet İncitmez ise şu ifadelere yer verdi: ''Savaşlara engel olamasak da bir şeyler yapmak istedik. Bunun için de saçlara şekil verdik. Savaşlara hayır, Anıtkabir, Atatürk gibi farklı resimler çizerek sesimizi duyurmaya çalıştık. Anneler ağlamasın, çocuklar öksüz kalmasın. Savaşlar olmasın.''

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.