Başkent'te trafik kazaları! Araçlar hurdaya döndü!

Ankara'da bugün Kahramankazan, Sincan ve Etimesgut ilçelerinde trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Araçlar, hurdaya döndü.

Başkent'te trafik kazaları! Araçlar hurdaya döndü!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER:ESRA SARI

Başkent Ankara'da bugün birçok ilçesinde gün içinde trafik kazaları meydana geldi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Güvenç Kumpınar Kavşağı'nda trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kazada, iki otomobil çarpıştı. Kazada, can kaybı yaşanılmadığı öğrenildi. Ancak araçlarda maddi hasar oluştu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ekran-goruntusu-2023-11-12-201623.png

Ankara'da bugün ikinci kaza ise Sincan ilçesine bağlı bir Yenikent semtinde yaşandı. Öğrenilen bilgiye göre kazada, otomobil sürücüsü direksiyonunu hakimiyetimi kaybederek yoldan savruldu. Kazada, yolun kaygan olduğu öğrenildi. Kazada, can kaybı yaşanmazken, araçta maddi hasar oluştu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ekran-goruntusu-2023-11-12-201841.png

Bir diğer kaza ise Etimesgut ilçesinin Göksu Mahallesi'nde meydana geldi. Kaza, Oyak Göksu önü eşya taşıma asansörü devrildi, yol kapandı. Firma kazayı kaldırmak için kendi vincini beklediği öğrenildi.

Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.