Başkent'teki yağış Keçiören'i vurdu!

Başkent Ankara'da öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Keçiören ilçesinde ciddi altyapı sorunlarına yol açtı. Sağanak nedeniyle Keçiören'deki bazı yollarda çökmeler meydana geldi.

Başkent'teki yağış Keçiören'i vurdu!
Yayınlanma:

Ankara’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, Keçiören ilçesinde büyük hasara yol açtı. Şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar çöktü. Ayvalı Mahallesi’nde çöken asfalt yol, bir kadının yaralanmasına neden oldu.

Atapark Mahallesi’nde ise çöken yolda bir otomobilde hasar gördü. Olay yerlerine hızla intikal eden belediye ekipleri, çevre güvenliğini sağlayarak onarım çalışmalarına başladı.

Vatandaşlar Durumdan Şikayetçi

Olayın yaşandığı bölgede ikamet eden Mustafa Telli, durumun sürekli tekrarlandığını belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Telli, “Her yağmurda burası göçüyor. Sadece çakıllarla doldurup gidiyorlar. Bence aşağıda bir kırık hat var ve su dolduğu zaman dışarıya taşıyor ve yol göçüyor. Bu yol, dün üzerinden araç geçtiği zaman sallanıyordu. En az 6 kez yolun çöküşüne şahit oldum. Bıktık artık. Bugün de bir kadın çukura düşmüş, zor kurtarmışlar. Yetkililerden talebim bu duruma kalıcı bir çözüm bulmaları” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.