Behzat Ç. , Etimesgut'ta çekilecek

Behzat Ç. dizisindeki Behzat Amir karakteriyle tanınan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, T24'e yaptığı açıklamada, hem dizide yer alabileceğini hem de belediye başkanlığını sürdürebileceğini ifade etti.

Behzat Ç. , Etimesgut'ta çekilecek
Yayınlanma:

Beşikçioğlu, "Bu endişeyi anlayışla karşılıyorum. Yapının nasıl işlediğini bilmeyenlerin bu soruları sorması normal. Ancak neden olmasın? Altı'dan sabaha kadar vaktimiz var. Ben sahne üzerinde ve televizyonda hiç uyumadan çalışan biriyim. Provalar bir buçuk iki ay içinde tamamlanacak. Behzat Ç. için çekeceğim sahneler de genellikle gece sahneleri olacak" dedi.

Beşikçioğlu, belediyenin işleyişine dair, "Koskoça bir yapı var; başkan yardımcıları ve müdürlükler mevcut. Bu sistem zaten kurulu ve daha güçlü bir şekilde işliyor. Bu yüzden zor olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Dizide yurttaşların da rol alacağını belirten Beşikçioğlu, emekli tiyatroları kurduklarını ve bu tiyatrolardan oyunculuk eğitimi verdiklerini kaydetti. "Behzat Ç. için bir kast ajandası oluşturduk. Gelecekte başka projelerde de bu arkadaşlarımızı kullanmak istiyoruz. İlçemizdeki komşular da dizide yer almak istiyor. Bu, ilçeyi tanıtmanın harika bir yolu" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.