Belediye Başkanları yangın bölgelerinde inceleme yaptı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam'daki yangın söndürme çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanları yangın bölgelerinde inceleme yaptı
Yayınlanma:

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Şahinler Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde otluk alanda çıkan yangın ekiplerin karadan ve havadan müdahelesiyle kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışması sürüyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Şahinler Mahallesi'nde çıkan yangının hemen ardından olay yerine intikal ettiğini söyledi.

gvifzytwcaaavcs.gif

"BU FELAKETİ HEP BİRLİKTE GERİDE BIRAKACAĞIZ"

Başkan Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Belediyemiz ve tüm kurumlarımız insan gücü ve iş makinaları ile yangının kontrol altına alınması için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Allah’ın izniyle, bu felaketi hep birlikte geride bırakacağız."

gvifzbvwgaev274.gif

gvh1e3hxiaapadt.gif

Kızılcahamam yangınının ardından Çamlıdere Kuşçular-Avdan Mahalleleri arasında bulunan ormanlık alanda da yangın çıktı.

Kuşçular-Avdan mevkinde çıkan orman yangınına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, yangının yıldırım düşmesi sonucunda ortaya çıktığını söyledi.

gvh1e3hxcaee2u3.gif

YANGINA MÜDAHALE DEVAM EDİYOR!

Yangına ilk müdahaleyi Çamlıdere Belediyesinin arazözü, su tankeri ve iş makinelerinin yaptığını belirten Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"İlçemizin Kayalar Mevki olarak bilinen Kuşcular- Avdan Mahalleleri arasında yıldırım düşmesi sonucu ortaya çıkan orman yangınına ilk müdahaleyi belediyemizin arazözü, su tankeri ve iş makineleri yapmış olup; Orman işletmemizin, ABB İtfaiye, ABB ASKİ ABB Fen İşleri ve Çamlıdere Belediyemiz ekiplerinin özverili çalışmaları ile yangın kontrol altına alınarak yayılması önlenmiş, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Ancak bugün öğle saatlerinde komşu ilçelerimiz Kızılcahamam'ın Şahinler Köyü ve Gerede’nin Demirler köyündeki orman yangınları halen devam etmektedir. Ekiplerinin havadan ve karadan özverili çalışmaları aralıksız sürüyor. Allah yar ve yardımcımız olsun."

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.