Belediye başkanlarından Ahmet Taner Kışlalı için anma mesajları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları, Türk basın ve siyasi tarihinin önemli isimlerinden Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı için anma mesajı paylaştı.

Belediye başkanlarından Ahmet Taner Kışlalı için anma mesajları
Yayınlanma:

Ankara'da evinin önünde uğradığı saldırı ile katledilen bilim insanı, eğitimci, siyasetçi, aydın Ahmet Taner Kışlalı, vefatının 25. yılında anılıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları, Kışlalı'yı vefat yıldönümünde paylaştıkları mesajlarla andı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kışlalı için paylaştığı anma mesajında "Ülkemizin çağdaş düşünce dünyasına değerli katkılar sunan Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı’yı, hain bir suikast sonucu kaybedişimizin yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kemalizm geçmişin bekçiliği değil, geleceğin öncülüğüdür.' sözünü akıllara kazıyan korkusuz kalem, Cumhuriyet değerlerimizin yılmaz savunucusu, bilim insanı Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'yı hain bir suikast sonucunda aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyorum" dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "Bugün, Eski Kültür Bakanlarımızdan siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın suikast ile katledilmesinin üzerinden tam 25 yıl geçti… Işıklar içinde uyu…" paylaşımında bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "Demokrasilerde mucize yoktur; demokrasiler, ona inanan, güvenen bilinçli yurttaşların çabalarıyla esenliğe kavuşurlar. Kemalizm, geçmişin bekçiliği değil, geleceğin öncülüğüdür' diyen Ahmet Taner Kışlalı’yı büyük bir özlemle, sevgi saygıyla ve rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.