Belediye başkanlarından Malatya depremi için geçmiş olsun mesajları

Malatya'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları, depremin ardından geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Belediye başkanlarından Malatya depremi için geçmiş olsun mesajları
Yayınlanma:

Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Elazığ, Diyarbakır, Şanlurfa, Gaziantep, Erzincan, Adıyaman, Tunceli başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Yetkililer, can ve mal kaybı olmadığını açıkladı. Depremin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarından geçmiş olsun paylaşımları geldi.

İşte, Ankara'daki belediye başkanlarının geçmiş olsun mesajları...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı paylaşımda "Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kötü bir haber almamayı temenni ediyorum. Geçmiş olsun Malatya" ifadelerine yer verdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Malatya’da meydana gelen, çevre illerden de hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir olumsuz haber almamayı temenni ediyorum" paylaşımında bulundu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir kayıp yaşanmamasını canı gönülden temenni ediyorum. Rabbim ülkemizi tüm afetlerden muhafaza eylesin İnşallah" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Malatya’da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Can kaybı yada yaralı olmamasını temenni ediyoruz. Dualarımız sizlerle" ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Geçmiş olsun... Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen #deprem sebebiyle bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun" mesajını paylaştı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmamasını temenni ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Herhangi bir olumsuz haber almamayı ümit ediyorum. Geçmiş olsun Malatya" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Malatya Kale ilçesinde meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim ülkemizi, milletimizi tüm afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.