BELMEK Yıl sonu kapanışını karma sergiyle taçlandırdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beceri ve Meslek Edindirme Kursları (BELMEK), yıl sonu kapanışını görkemli bir karma sergiyle kutladı. ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda düzenlenen sergi, BELMEK kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladıkları eşsiz eserlerle ziyaretçilerini ağırlıyor.

BELMEK Yıl sonu kapanışını karma sergiyle taçlandırdı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER GAMZE ERDOĞAN

BELMEK, yıl sonu kapanışını ANFA Altınpark Fuar Alanı'nda düzenlediği karma sergiyle kutluyor. 14 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek sergide, kursiyerlerin el emeği eserleri yer alıyor.

sergi1.jpg

FARKLI DALLAR AYNI HEYECANLAR

Sergide taş bebekten mefruşata, dantelden minyatüre, rölyeften örgü sepete kadar birçok alanda el emeği göz nuru eserler sergileniyor. Ayrıca yağlı boya tablolar, gravür çalışmaları, çini işleri, filografi, ebru sanatı ve ebru minyatürleri de ziyaretçilerin beğenisine sunulmuş durumda. Geleneksel Türk sanatlarının modern yorumlarını görmek isteyenler için adeta bir görsel şölen olan sergi, 14 Temmuz Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

sergi3-001.jpg

KURSİYERLERDEN TAM NOT

BELMEK kursiyerleri, sergi boyunca muhabirimize kurslardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bir kursiyer: “BELMEK, bize hem meslek edinme hem de el becerilerimizi geliştirme imkanı sunuyor. Aynı zamanda sosyal bir ortamda yeni arkadaşlıklar kuruyoruz. Herkese bu kurslara katılmayı tavsiye ederim.” Dedi.

sergi2-001.jpg​​​​​​​​​​​​​​

EĞİTİM VE ETKİNLİKLER

Eylül döneminde başlayan kurslar, yıl boyunca çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Kursiyerler, eğitim aldıkları süre boyunca sadece sanatsal ve mesleki becerilerini geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda sergiler ve diğer etkinliklerle öğrendiklerini pratiğe dökme fırsatı buluyorlar. Bu yılki kapanış sergisi de kursiyerlerin yıl boyunca öğrendikleri ürünlerden oluşuyor.

​​​​​​​sergi4.jpg​​​​​​​

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.