Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın yeğeni 2 kişiyi silahla yaraladı ve tutuklandı: Başkan Kasap kendini savundu

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Belediye Başkanı Özer Kasap'ın koruması Kamil Kasap, bir restoranda tartıştığı iki kişiye tabancayla ateş açarak yaraladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın yeğeni 2 kişiyi silahla yaraladı ve tutuklandı: Başkan Kasap kendini savundu
Yayınlanma:

Olay, 20 Eylül 2024 gecesi saat 23.00-23.30 sularında gerçekleşti. Kamil Kasap, Serkan Damak ve Murat Köksal ile sokakta devam eden tartışma sırasında üzerindeki tabancayı kullanarak her iki kişiyi de vurdu. Murat Köksal karın bölgesinden, Serkan Damak ise bacağından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamil Kasap, gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Başlangıçta ev hapsi cezası verilen Kasap, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı ve Sincan Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Olayla ilgili yazılı bir açıklama yapan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, olayın kişisel bir husumetten kaynaklandığını ve yanlış anlaşıldığını belirtti. Kamil Kasap'ın da saldırıya uğradığını ve yaralandığını vurgulayan Başkan Kasap, "Olay sırasında Kamil Kasap da saldırıya uğramış ve kendisi de yaralıdır. Bu durumu siyasi malzeme haline getirmeye çalışıyorlar." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.