Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, seçim çalışmalarını sürdürüyor: Adalet Bakanı Tunç ve Milletvekilleri de katıldı

Tuncer Kaplan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un ve Milletvekillerin de katılımıyla Beypazarı'nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, seçim çalışmalarını sürdürüyor: Adalet Bakanı Tunç ve Milletvekilleri de katıldı
Yayınlanma:

31 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kala, Beypazarı Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı tarafından yeniden aday gösterilen Tuncer Kaplan, seçim çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Tuncer Kaplan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un da katılımıyla, Ankara Milletvekilleri Ahmet Fethan Baykoç ve Asuman Erdoğan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Ayrıca, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yapılan istişare toplantısında, seçim stratejileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Tuncer Kaplan, halkla iç içe geçirdiği bu ziyaretlerde, Beypazarı'nın geleceği için yeni projeler ve hizmetlerle ilgili planlarını paylaşıyor ve destek taleplerini iletiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.