Beypazarı'nda Özer Kasap'ın vaatleri neydi? İlk 100 günde neler yaptı?

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın 1 Nisan itibarıyla göreve başlamasının üzerinden yaklaşık 120 gün geçti. Yıllar sonra CHP yönetimine geçen Beypazarı'nda bu süre içerisinde hangi faaliyetler hayata geçirildi? İşte detaylar...

Beypazarı'nda Özer Kasap'ın vaatleri neydi? İlk 100 günde neler yaptı?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Beypazarı Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir değişime sahne oldu. Cumhuriyet Halk Partisinden Özer Kasap'a emanet edilen Beypazarı Belediyesinde yeni dönemin üzerinden yaklaşık 120 gün geçti. Bu süre zarfında başlatılan projeler ise merak konusu oldu.

ÖZER KASAP'IN VAATLERİ NEYDİ?

Özer Kasap, ilçede turizmin geliştirilmesi için kapsamlı projeler planladığını duyurmuştu. Kasap, çarşı alanındaki her sokağın canlandırılması için çeşitli çalışmalar yapılacağını ve ilçenin tarihi dokusuna uygun mimari projeler geliştirileceğini de açıklamıştı.

kasapozer.jpg

Kasap, başkanlık görevine geldikten sonraki ilk icraatının, belediye tabelalarına 'T.C.' ibaresini geri getirmek olduğunun üzerinde durmuştu. Turizmi en büyük öncelik olarak gören Kasap, ilçedeki önemli turistik alanlar olan Yaşayan Sokaklar, Hıdırlık Tepesi ve İnözü Vadisi gibi bölgelerin de geliştirileceğinin altını çizmişti.

Ayrıca, yerli otomobil markası TOGG'u belediye bünyesine dahil eden Kasap, bu otomobilin ilçede sünnet ve düğün törenlerinde kullanılacağını belirtmişti.

ÖZER KASAP İLK 120 GÜNDE NE YAPTI?

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın başkan olduktan sonra yaptığı ilk faaliyet sözünü vermiş olduğu yerli otomobil TOGG'u sünnet ve düğün merasimleri için hizmete sunmak oldu.

Hayırlı olsun ziyaretlerini de kabul etmeye devam eden Kasap, ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Belediye bünyesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara sosyal destek süreçleri devam ederken, ilçe genelinde temizlik, bakım-onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

Ayrıca, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına da adım atan Özer Kasap, mahallelerden Beypazarı merkeze ulaşmak için her çarşamba minibüs seferlerinin başlatıldığını duyurdu.

ozerkasap2.jpg

Yaza merhaba etkinlikleri de gerçekleştiren belediye bu kapsamda ilçede ünlü sanatçı Melek Mosso'yu ağırladı.

Diğer belediyelerden farklı olarak halk günleri de düzenleyen Beypazarı Belediyesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ''Halk günü buluşmalarımızda, halkın evinde halkımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kapımız ve gönlümüz her zaman açık.'' ifadelerine yer verdi.

Beypazarı Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesinde faaliyet gösteren 'Kariyer Merkezi' uygulamasını ilçede de hayata geçirdi. Yine ilçede Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü kurularak muhtarların hızlı koordine olabilmelerinin önü açıldı.

Belediye, ihtiyacı olan ilçe sakinleri için kışlık odun dağıtımı da gerçekleştirdi. Çiftçilere destek olmak için de çalışamalar yapan belediye, ''Tohum eleme tesisimiz çiftçilerimize hizmet vermeye başlamıştır.'' paylaşımında bulundu. İlçede Beypazarı Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da kullanıma açıldı.

beypazari.jpg​​​​​​​

Beypazarı Belediyesi çölyak hastalarını da unutmayarak onlar için glüten içermeyen ürünler üretmeye başladı. Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, ''Çölyak hastalarımız bundan sonra raf ömrü uzun olan ürünleri hazır olarak anında, raf ömrü kısa olan ürünleri de sipariş ile Taş Mektep’ten temin edebilecekler.'' ifadeleri kullanıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum