Bilim Sincan okul müdürlerini ağırladı

Sincan Belediyesi tarafından bilim ve teknolojiye meraklı bir nesil yetiştirme amacıyla hayata geçirilen Bilim Sincan, ilçedeki okul müdürlerini ağırladı.

Bilim Sincan okul müdürlerini ağırladı
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan Bilim Sincan, gençlerin bilim ve teknoloji alanında donanımlı bireyler olarak yetişmesini hedefliyor. Nisan ayından bu yana 16 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan Bilim Sincan, büyük ilgi görüyor.

ekran-goruntusu-2024-10-11-122439.png

6-14 yaş arası çocukların bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmayı, yaratıcılık ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Bilim Sincan, ilçedeki okul müdürlerinin de ziyaretine ev sahipliği yaptı. Ziyarete Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç da katıldı.

Başkan Ercan, konuklarına merkezde bulunan Astronomi Uzay ve Havacılık Atölyesi, Deneyap Atölyesi, Doğa Bilimleri Atölyesi, Matematik Atölyesi, Tasarım Atölyesi ve Teknoloji Atölyesi'ni gezdirerek, bu alanların gençler için taşıdığı önemi detaylarıyla anlattı. Bilim Sincan, ziyaretçilerin takdirini kazanmaya devam ediyor.

ekran-goruntusu-2024-10-11-122454.png

Başkan Ercan yaptığı açıklamada, “Kaymakamımız Levent Kılıç, Milli Eğitim Müdürümüz Alican Kılıç ve okul müdürlerimiz ile Bilim Sincan’ı ziyaret ettik. Geleceğin bilim insanları ve teknoloji üreticileri olmaya aday evlatlarımıza yeni ufuklar açan sınıfları ve eğitim müfredatlarını yakından inceledik. İlgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.