Binali Yıldırım Ankara’da fabrika işçileriyle bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Ankara'nın Temelli ilçesinde bir enerji fabrikasında işçilerle bir araya gelerek öğle yemeği yedi.

Binali Yıldırım Ankara’da fabrika işçileriyle bir araya geldi
Yayınlanma:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Ankara'nın Temelli ilçesinde bir enerji fabrikasında işçilerle bir araya gelerek öğle yemeği yedi. Yıldırım, "Daha az milletvekili ve cumhurbaşkanı seçersek, cumhurbaşkanının ekibi küçülür ve işleri daha zor olur" diyerek, yaklaşan seçimler için işçilerden destek istedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan'ın eşlik ettiği Yıldırım, hem maddi hem de manevi emeğini kullanarak ülke ekonomisine katkı sağlayan değerli emekçilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret ettiği Astor fabrikasını, 6 kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat yapan, kendi alanında sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük fabrikası olarak övdü.

33.jpg

Seçim yaklaşırken Yıldırım, cumhurbaşkanı ve milletvekilleri için iki sandık olduğunu herkese hatırlattı. Gerekenden daha az milletvekili seçilmemesinin önemine vurgu yaparak, "Daha az milletvekili ve cumhurbaşkanı seçersek, cumhurbaşkanının ekibi küçülür ve işleri daha zor olur. Dolayısıyla bunları ayırmamalıyız. iki konu. Herkes kendi kararını verecek. Oy vermek gönül işidir. Kararınızı değiştiremem ama gerekli uyarıları yapma şansım var."

22.jpg

Yıldırım, özellikle terörün kökünün kazınmasının ardından Türkiye'de son 20 yılda yaşanan önemli büyümenin altını çizdi. İnsanları elde edilenleri takdir etmeye ve hafife almamaya çağırdı. Yıldırım, Türkiye'nin 20 yıl öncesinden bugüne çok yol kat ettiğini, ülkenin elde ettiği başarıların unutulmaması gerektiğini hatırlattı. Birlik çağrısında bulundu ve Türkiye'nin bir arada kalmaktan ve bölünmemekten başka çaresi olmadığını vurguladı.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.