Bir ilke imza attı Anka Radyo ses yarışmasını canlı olarak yayınladı

Kahramankazan Belediyesi tarafından kurulan Anka Radyo, hızla geniş bir dinleyici kitlesi elde etmiş ve öncü bir adım atarak Hamdiye Ünlü İlkokulu'nda gerçekleştirilen ses yarışmasını canlı olarak yayınlamıştır.

Bir ilke imza attı Anka Radyo ses yarışmasını canlı olarak yayınladı
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediyesi'nin başarılı bir şekilde yayına başladığı Anka Radyo, hızla büyüyen bir dinleyici kitlesi elde ederek dikkat çekti. Belediyenin markası olan Anka Radyo, Kahramankazan Hamdiye Ünlü İlkokulu'nda düzenlenen ses yarışmasını yerinden canlı olarak yayınlama konusunda bir ilke imza attı. "Kahramankazan'ın sesi" sloganıyla yayın yapan Anka Radyo, yoğun talep gören bir hizmet olarak ön plana çıktı. Ses yarışması süresince minik yarışmacıların tatlı heyecanları kameralar tarafından kaydedilirken, radyo dinleyicileri de bu heyecana ortak oldu.

aw908987-02.jpg

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Okullarımızda düzenlenen bu tür etkinlikler, çocuklarımızın hem eğitim hem kültürel alanda kendilerini geliştirmelerini ve özgüven kazanmalarını sağlıyor. Bizler de her zaman eğitime sonsuz destek vereceğiz. Düzenlenen bu etkinlikte de Kahramankazan Belediyesi olarak bir ilke imza attık ve yavrularımızın katıldığı ses yarışmasını bünyemizde kurduğumuz Anka Radyo üzerinden canlı olarak yayınladık. Anka Radyo dinleyicileri de miniklerin heyecanlarına dinledikleri yerlerden ortak oldular. O güzel seslerini ve heyecanlarını çok daha geniş kitlelere duyurmuş oldular. Hepsini kutluyorum. Bu yarışma vesile olsun, tüm öğrencilerimizi radyomuzu gezmeye, ziyarete bekliyoruz” dedi.

aw908987-01.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.