Ankara iki önemli sanatçıya ev sahibi: Bir konser, bir oyun

Dört yılda bir 29 gün süren 29 Şubat'ta Ankaralıları unutulmaz iki etkinlik bekliyor.

Ankara iki önemli sanatçıya ev sahibi: Bir konser, bir oyun
Yayınlanma:

Dört yılda bir 29 gün çekerek seneyi 366 güne tamamlayan 29 Şubat’tta Ankaralılar da önemli iki sanatçıya ev sahipliği yapacak.

Bir konser ve bir tiyatro oyunu ön plana çıkarken Ankaralıları iki sanatçı da unutulmaz bir geceye davet ediyor.

oo4mhrhao0izmvwoowxeqa.webp

AHMET HAMDİ TANPINAR’IN ÖLÜMSÜZ ESERİNDEN

Ahmet Hamdi Tanpınar’ıN ölümsüz eserlerinden biri olan ve halen canlılığını koruyan kitabı Saatleri Ayarlama Enstitüsü’nden uyarlanan aynı isimli oyunda Serkan Keskin rol alıyor.

Ahmet Hamdi Tanpınar'ın eşsiz eseri Saatleri Ayarlama Enstitüsü, doğu ve batı, eski ve yeni, geleneksel ve modern arasında gidip gelen bir zenginlik sunar. Bu ölümsüz eser, Serkan Keskin'in çok yönlü oyunculuğuyla sinema ve tiyatronun harmanlandığı çağdaş bir uyarlamada yeniden canlanıyor. Tuluğ Tırpan'ın canlı piyano performansı ise hikayeye eşlik ederek izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Oyun bu akşam 20.00'de Congressium'da sahnelenecek.

1664053.jpg

ÖZLENEN ŞARKILARLA BİR GECE

Deniz Tekin, hayranlarının özlediği ve sevdiği şarkıları bu gece 6.45'te seslendirecek. Yakın bir zamanda ticari anlamda müziği bırakacağını söyleyen Tekin'in bu konserler belki de son kez hayranlarıyla buluşma alanları olacak.

Deniz Tekin, 2014 yılından beri amatör olarak müzikle uğraşan büyük bir profesyonel olarak 2017'de çıkardığı ilk albümü Kozakuluçka'nın ardından yayınladığı single'lar ve EP kayıtlarıyla adından söz ettirdi. Tekin bu gece "Yüzyıllardır Aynı Dert" adını taşıyan yeni albümüyle Ankara'daki dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor!

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.