Bu mağaza internetten bile daha ucuz satıyor

Ankara Mamak'ta bulunan Gümrük Market, tüketiciye en uygun ürünleri sunuyor. Mağaza sahibi Eray Uçan, son zamanlarda hem ürün yelpazesini geliştirdiklerini hem de rağbetin yüksek olduğunu ifade etti.

Bu mağaza internetten bile daha ucuz satıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

5 yıldır Ankara ve İstanbul'da iki şube ile bu sektörde faaliyet gösteren Eray Uçan, sektörün hem mağazacılık hem de online olarak en uygun mağazası olduğunu ifade eti.

33 yaşındaki Eray Uçan, ihale ile aldığı ürünleri hem Hepsiburada ve Trendyol gibi alışveriş siteleri üzerinden hem de dükkanında satışa sunuyor. Ürünlerinin fiyatlarının genellikle Akakçe ve Cimri gibi fiyat karşılaştırma sitelerindeki en ucuz fiyatlardan yüzde 30 daha uygun olduğunu belirten Uçan, "Dükkânımızda internet sitesinden daha yüksek fiyata ürün bulamazsınız. Tüm ürünlerimiz faturalı ve uygun fiyatlı." dedi.

HEPSİ İHALE İLE ALINAN ÜRÜNLER

Eray Uçan, satılan tüm ürünlerin ihale ile alındığını, hiçbir ürünün satıcı veya toptancıdan alınmadığını vurgulayarak, ürünlerin ihraç fazlası veya gümrükten geçemeyen ürünler olduğunu belirtti. Uçan, tüm ürünlerinin sıfır olduğunu sadece bazı ürünlerde sadece kutu deformesi olduğunu söyledi.

Uçan, kaliteli ve markalı ürünleri uygun fiyatlarla sundukları için geniş bir müşteri kitlesine hitap ettiklerini ve bu nedenle rağbet gördüklerini ifade ederek. "Ürün yelpazemiz çok geniş, bu da bize müşteri çekiyor." dedi.

İKİ ŞUBEDE 5 YILLIK HİZMET

Eray Uçan, İstanbul'da da 5 yıldır hizmet veren bir şubelerinin olduğunu ve Türkiye genelinde havaalanlarında geçemeyen ya da ihraç fazlası malları ihale ile aldıklarını belirterek, Akdere'deki eski yerlerini depoya çevirdiklerini söyledi. Şu an bu depoyu ürün tedariki için kullandıklarını ifade eden Uçan, günlük olarak yeni ürünler getirip stoklarını tamamladıklarını belirtti.

TÜM ÜRÜNLER ORJİNAL VE FATURALI

İnternet satışlarının yoğunluğu nedeniyle başka bir işle ilgilenemediklerini ekleyen Eray Uçan, "Orijinal ve kaliteli ürünlere uygun fiyatla sahip olmak isteyen tüm Ankaralıları mağazamıza bekleriz onlara yardımcı olmaktan mutluluk duyarız" diyerek müşterilere çağrıda bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.