Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can aday toplantısında oy hedefini açıkladı: Çamlıdere'de hedef yüzde 90

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Ankara'nın ilçe adaylarını açıkladı. AK Parti'nin Ankara Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Hazım Caner Can oldu.

Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can aday toplantısında oy hedefini açıkladı: Çamlıdere'de hedef yüzde 90
Yayınlanma:

AK Parti'nin Ankara'nın ilçelerini açıkladığı aday toplantısında eğlenceli anlar yaşandı. AK Parti'nin kurulduğu dönemden bu yana Çamlıdere Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı olan Hazım Caner Can, Erdoğan'ın uzattığı mikrofona konuşarak Çamlıdere'de hedeflediği oy oranını açıkladı.

Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde 2004 tarihinden beri Belediye Başkanı olarak görev yapan Hazım Caner Can, beşinci kez AK Parti’nin adayı olarak seçildiğinin resmen açıklandığı toplantıda mikrofonu alarak Çamlıdere’de oy hedefinin yüzde 90 olduğunu açıkladı. “Çamlıdere’de hedefim yüzde 90, istemiyorum tek bir noksan” diyerek Çamlıderelilere var mısınız? diye seslenen Can toplantı salonundan yoğun alkış alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da tebessüm etmesini sağladı.

Can, 2009 Yerel seçimlerinde yüzde 49.8, 2014 Yerel seçimlerinde yüzde 68, 2019 Yerel Seçimlerinde ise yüzde 73.8 oy almıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.