Çamlıdere 'Maveraünnehir Projesi' kapsamında Kırgızistan, Kazakistan, Tataristan ve Özbekistan'dan gelen misafirleri ağırladı

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Kırgızistan, Kazakistan, Tataristan ve Özbekistan'dan gelen misafirleri Çamlıdere'de ağırladı.

Çamlıdere 'Maveraünnehir Projesi' kapsamında Kırgızistan, Kazakistan, Tataristan ve Özbekistan'dan gelen misafirleri ağırladı
Yayınlanma:

Ankara İslami Düşünce Enstitüsü tarafından düzenlenen "Maveraünnehir Projesi" yaz semineri kapsamında gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Bünyamin Erul başkanlığındaki akademik heyet, ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini yerinde inceleme fırsatı buldu.

Başkan Ceylan, özellikle Şeyh Ali Semerkandi türbesi ve Çamlıdere'nin doğal güzelliklerinin misafirlere tanıtıldığını belirterek, ilçenin manevi ve maddi değerlerini Türkiye Cumhuriyetleri'nden gelen misafirlere aktarabilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ceylan, Şeyh Ali Semerkandi’nin "Gün gelecek herkes Çamlıdere'ye gelecek, Çamlıdere'ye dolacak" sözlerinin yaşandığını ve bu vizyonla ilçeyi layık olduğu noktaya taşımak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Ceylan, Çamlıdere’nin doğal güzellikleri ve manevi değerleriyle Türkiye Cumhuriyetleri'nde de tanınmasını sağlamak için gayret gösterdiklerini ifade ederek, misafirperverliği ve ev sahipliğinden dolayı Çamlıdere halkına teşekkür etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.