Çamlıdere'de çalışmalar sürüyor: "Çamlıderemize her şeyin en iyisi en güzeli yakışır"

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Muzrupağacin Köyü’ndeki İmam Hatip Evi’nin bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Çamlıdere'de çalışmalar sürüyor: "Çamlıderemize her şeyin en iyisi en güzeli yakışır"
Yayınlanma:

Isı yalıtımı, montalama ve boya işlemleri gerçekleştirilen imam hatip evi, köy sakinlerinin ve imam hatip görevlisinin hizmetine sunuldu. Ceylan, "Çamlıdere’ye her şeyin en iyisi ve en güzeli yakışır." diyerek yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Muzrupağacin köyü sakinlerine ve imam hatip görevline hayırlı olsun dileklerini ileten Ceylan, belediye olarak köylerin daha yaşanabilir hale gelmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Ayrıca, Dörtkonak Köyü’nde yeni imar yolu açma çalışmaları da başlamış durumda. Başkan Ceylan, göl mahalle mevkiinde yerleşim alanlarının ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla zemin sertleştirme ve imar yolu açma faaliyetlerine hız verdiklerini ifade etti. B

u çalışmaların köy sakinlerine daha güvenli ve rahat bir ulaşım sağlamayı amaçladığını vurgulayan Ceylan, en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti. Dörtkonak Köyü sakinlerine de hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.