Çankaya adaylarının son 24 saati! Duhan Kalkan, Hüseyin Can Güner, Osman Topal, Selin Karsak Karaduman ne yaptı?

AK Parti, CHP, İYİ Parti ve Deva Partisi'nin Çankaya Belediye Başkan Adayları seçime kısa bir süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adaylarının bir günü nasıl geçiyor? Detaylar haberimizde...

Çankaya adaylarının son 24 saati! Duhan Kalkan, Hüseyin Can Güner, Osman Topal, Selin Karsak Karaduman ne yaptı?
Yayınlanma:

Türkiye yerel seçime gidiyor. 31 Mart tarihine az bir zaman kala seçim koşuşturması Başkent Ankara ve ilçelerinde de yoğunlaştı. Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yönetilen Çankaya'da da seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Çankaya Belediye Başkanlığı için aday olan isimlerin bir gününü anadolugazete.com.tr okuyucuları için derledik.

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Güner, Çankaya'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Güner, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

"ÇANKAYA İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ"

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonunda Anadolu Güç Birliği Konfederasyonu üyeleri ile bir araya geldi.

ghseunbwuaafnkf.jpg

Hüseyin Can Güner, "Çankaya için çalışmalara devam ediyoruz." dedi.

Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Anadolu'nun binlerce yıllık kültürel birikimini bir cevher olarak bağrında taşıyan Çankaya için çalışmalara devam ediyoruz. Bu birikimi taşıyan, ayakta tutan Anadolu Güç Birliği Konfederasyonu'nun yöneticileriyle birlikte, Çankaya'nın geleceğine dair verimli bir toplantı yaptık." ifadelerini kullandı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Merkezini de ziyaret eden Güner, "Vatanımız için büyük emekler vermiş astsubaylarımızla bir araya gelmek bizleri onurlandırdı. Sayın Genel Başkan Hamza Dürgen ve Şube Başkanı Bayram Ali Sert’e nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

STK ziyaretleri kapsamında 35 yıllık köklü geçmişi olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin Ankara Şubesi’ni de ziyaret eden Hüseyin Can Güner, şu mesajı verdi: "Fırsat eşitliği ilkesine dayalı, laik, bilimsel, Atatürkçü eğitim için mücadele eden Türkan Saylan’ın izinde yürüyen kıymetli insanların görüşlerine her fırsatta başvurmaya devam edeceğim."

DUHAN KALKAN, HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Çankaya'da çeşitli ziyaretlerde bulunan Kalkan, Çankayalılarla sık sık bir araya gelip, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

ghrlk1dw4aakxcx.jpg

Kalkan en son Özel Nevia Huzur Evi'ni ziyaret etti. Huzur evi sakinleriyle sohbet eden Kalkan, huzur evi sakinlerinin taleplerini dinledi.

Çankaya'daki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek ilçenin sorunlarını da dinleyen Kalkan, İncesu Mahalle Muhtarı Demet Arslan ile bir araya gelip taleplerini not aldı.

OSMAN TOPAL, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İYİ Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Osman Topal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Topal, Çankaya'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.

ghrjgqmwyaas2ky.jpg

Topal, Aşağı Öveçler ve Bahçelievler Mahallesini ziyaret etti, vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Topal, "Aşağı Öveçler ve Bahçelievler Mahallelisi’nde komşu ve esnafımızın dertlerine ortak olduk; ihtiyaç ve beklentilerini belirleyerek ortak çözüm stratejisi planladık" dedi.

ghrjgq9xeaazxe8.jpg

SELİN KARSAK KARADUMAN, KURYELERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

DEVA Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Selin Karsak Karaduman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Karaduman, Ankara Kuryeler Esnaf Odasını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Karaduman, sorunlara çözüm bulmak için çalışacaklarını dile getirdi.

gg93svwxmaawbyy.jpg

Karaduman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çankaya Belediye Başkan adayımızın bugünkü ziyareti Ankara Kuryeler Esnaf Odası oldu. Sorunlarını dinledik, çözümler bulmak için notlarımızı aldık." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.