Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı ekranlara taşımaya devam edecek

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasını Ahlatlıbel Atatürk Parkı ve Çayyolu'ndaki Muharrem Dalkılıç Parkı'nda kurduğu dev ekranlarla Ankaralılarla buluşturdu.

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı ekranlara taşımaya devam edecek
Yayınlanma:

Türkiye'nin Hollanda ile karşılaştığı bu kritik maç, binlerce başkentli tarafından büyük bir coşkuyla izlendi. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de vatandaşlarla birlikte heyecana ortak oldu.

MAÇ COŞKUSU PARKLARDA YAŞANDI

Çankaya Belediyesi, turnuva boyunca Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda devam eden futbol heyecanını Çayyolu'ndaki Muharrem Dalkılıç Parkı'na da taşıyarak, Başkentlilere eşsiz bir futbol atmosferi sundu. Her iki parkta da kurulan dev ekranlar sayesinde binlerce kişi, milli maç heyecanını birlikte yaşama fırsatı buldu. Maç öncesinde Muharrem Dalkılıç Parkı'nda vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, ardından Ahlatlıbel Atatürk Parkı'na geçerek millilerin mücadelesini takip etti.

TÜRKİYE, ÇEYREK FİNALDE ELENDİ

Milliler, Hollanda ile kıyasıya bir mücadele sergiledi. İlk yarıyı 35. dakikada Samet Akaydın'ın golüyle 1-0 önde kapatan Türkiye, ikinci yarıda Hollanda'nın baskısına dayanamadı. Hollanda, 70. dakikada Stefan De Vrij'in golüyle eşitliği sağladı. Ardından, 76. dakikada Cody Gakpo'nun vuruşunda Mert Müldür'ün kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçti. Türkiye, kalan sürede gol bulamayarak çeyrek finalde turnuvaya veda etti. Hollanda ise yarı finalde İngiltere ile eşleşti. Yarı final maçları 9-10 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

MAÇ GÖSTERİMLERİ 14 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın tüm maçlarını 14 Temmuz’a kadar Ahlatlıbel Atatürk Parkı ve Muharrem Dalkılıç Parkı'nda kurulan dev ekranlardan yayınlamayı sürdürecek. Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, "Başkentlilere bu heyecanı yaşatmak ve birlikte bu anları paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk." diyerek, tüm Ankaralıları maçları izlemek için parklara davet etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.