Çankaya Belediyesi 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında 'Çocuk Bisiklet Şenliği' düzenledi

Çankaya Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü'nü kutlamak amacıyla İncesu Pazaryeri'nde "2024 Hareketlilik Yılı Çocuk Bisiklet Şenliği" düzenledi. Etkinlik kapsamında çocuklar, hem eğlenceli yarışlarda bir araya geldi hem de şehir içinde güvenli bisiklet kullanımının önemini öğrendi.

Çankaya Belediyesi 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında 'Çocuk Bisiklet Şenliği' düzenledi
Yayınlanma:

Etkinlik kapsamında çocuklar, hem eğlenceli yarışlarda bir araya geldi hem de şehir içinde güvenli bisiklet kullanımının önemini öğrendi.

Çocukların katılımıyla renklenen etkinlik, sağlıklı yaşam ve çevre dostu ulaşım yöntemlerine dikkat çekmek amacıyla düzenlendi. Çankaya Belediyesi, çocuklara bisiklet kullanmanın yanı sıra trafik kurallarına uyma konusunda da bilinçlendirme yaparak, güvenli sürüş alışkanlıklarının kazanılmasına destek oldu.

Çocuk Bisiklet Şenliği hem sporun hem de eğlencenin bir arada olduğu keyifli bir gün olarak yaşandı. Çankaya Belediyesi, etkinlikle birlikte bisikletin sağlıklı yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak, çocukların bu alışkanlığı erken yaşta kazanmalarını teşvik etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.