Çankaya Belediyesi Dans Merkezi, yeni sezon kayıtları başladı

Çankaya Belediyesi Dans Merkezi, yeni sezon için kayıt işlemlerini başlattı. Sıhhiye’deki adresinde hizmet veren merkez, dans tutkunlarını bekliyor.

Çankaya Belediyesi Dans Merkezi, yeni sezon kayıtları başladı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Çankaya Belediyesi Dans Merkezi, yeni sezon için kayıtlarını başlattı. Merkez ücretsiz kayıtların ardından, katılımcıları boy-kilo dengesi ve dansa yatkınlık gibi kriterlerle bir elemeye tabi tutulacak. Elemenin ardından derslere başlanacak olan merkez, yeni dönem için çalışmalarına başladı.

ELEMELER İÇİN SON TARİH BELLİ OLDU

Dans tutkunları için bir fırsat sunan Çankaya Belediyesi Dans Merkezi, 30 Eylül'e kadar kayıt almaya devam edecek. Merkez, hafta sonları saat 16:00-18:00 arasında gerçekleştirilecek çalışmalarla her yaştan katılımcıya kapılarını açıyor. Merkezde; 'Yıldızlar, Gençler ve Yetişkinler' olmak üzere üç farklı grupta eğitim verilecek.

20240902-192303-0000.png

SEÇMELER KRİTERLERE TÂBİ TUTULACAK

Merkezin sunduğu dans dersleri ücretsiz olsa da katılımcıların belirli kriterlere uygun olması gerekiyor. Kayıtlar sırasında katılımcılar, boy-kilo dengesi ve dansa yatkınlık gibi faktörlere göre bir elemeye tabi tutulacak. Bu kriterler, derslerin verimli ve katılımcılar için en uygun şekilde düzenlenmesi adına önem arz ediyor.

TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ DANS GRUPLARI BURADA

Çankaya Belediyesi Dans Merkezi, Türkiye’nin önemli halk dansları topluluklarından Hoy-Tur’un da yeni çalışma alanı oldu. Bugüne kadar 9 Türkiye birinciliği ve 5 dünya birinciliği kazanan Hoy-Tur, bu yeni sezonda da büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

img-20240902-wa0012.jpg

MERKEZ DANSA OLAN İLGİYİ ARTIRMAYI HEDEFLİYOR

Merkez, iki çalışma salonu, giyinme odaları, kostüm odası ve dinlenme alanlarıyla katılımcılara geniş bir çalışma alanı sunuyor. Çankaya Belediyesi Dans Merkezi’nin ücretsiz eğitimleriyle dans tutkunları için bir fırsat sunan bu etkinlik, dansa olan ilgiyi artırmayı ve yeni yetenekleri keşfetmeyi amaçlıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.