Çankaya Belediyesi Kurban Bayramı mesaisinde!

Çankaya Belediyesi, ilçe sakinlerinin sorunsuz ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için bu yıl da tüm birimleriyle seferber oldu. Yeşilkent Mahallesi'nde (Mühye) kurulan Kurban Satış ve Kesim Alanı, vatandaşların ibadetlerini yerine getirmeleri için titizlikle hazırlandı.

Çankaya Belediyesi Kurban Bayramı mesaisinde!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik düzenlenen Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda çalışmalar başlatıldı. Çankaya Zabıtası kontrolünde alana araçlarıyla gelen vatandaşlar, hazırlanan otoparka yönlendirildi. Belediye, alana giriş ve çıkışları kontrollü bir şekilde gerçekleştirerek özellikle sabah saatlerindeki araç yoğunluğunu en aza indirmeyi hedefledi.

muhye3.jpg

TÜM BİRİMLER TEYAKKUZDA

Çankaya Belediyesi, bayram süresince tüm birimleriyle kesim alanında faaliyet gösterdi. Başta Zabıta olmak üzere Fen İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler, Destek Hizmetleri, Sosyal Yardım ve Sağlık Birimi ekipleri vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için titizlikle çalıştı. Kesim alanında ibadetlerini yerine getiren vatandaşlara çay ikramında bulunan belediye, kesim sonrası taşıma kolaylığı sağlamak için poşet desteği de verdi.

ankaya.jpg

HİJYEN VE SAĞLIK ÖN PLANDA

Tankerlerle vatandaşlara temiz su temin edilirken, kesim alanında kurulan havalı calaska sistemi sayesinde hayvan gübreleri ve seyyar tuvaletler düzenli olarak temizlendi. Bayram süresince devam edecek ilaçlama çalışmaları, hem vatandaşların hem de hayvanların sağlığı açısından önem taşıyor. Ayrıca, bayram boyunca alanda ambulans, ilaçlama, hayvan kontrol ve zabıta araçları hazır bulunacak.

BELEDİYE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, bayram süresince özveriyle çalışan tüm belediye personeline teşekkür ederek, “İlçe sakinlerimizin huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirebilmeleri için tüm birimlerimizle hizmetteyiz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemli” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.