Çankaya Belediyesinin 2023 karnesi

Çankaya Belediyesi, 2023'te yeni yatırımlarını hizmete açmanın yanı sıra halkın ortak kullanım alanlarında bakım, onarım ve yenileme çalışması da yaptı.

Çankaya Belediyesinin 2023 karnesi
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada 2023 sezonu boyunca 110 bin ton asfalt, 46 bin metrekare kaldırım, 8 bin metrekare merdiven yapıldığı belirtildi.

Çankaya Belediyesi, 2023 yılını kapsayan 6 aylık süreçte asfalt seriminden merdiven yapımına; cami okul tadilatlarından yeni yol açımlarına kadar birçok çalışmayı yaparak vatandaşın hizmetine sundu.

2023'te 87 muhtarlık binası, 80 okul tadilatı, 7 cami tadilatı, 5 Aile Sağlığı Merkezi ve bir taksi durağı tadilatı yapan Çankaya Belediyesi, 110 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Kendi asfalt plenti ve kendi işçisiyle ilçenin asfalt üretimini sağlayan Çankaya Belediyesi, Çankaya sokaklarının asfaltını yeniledi.

cankaya1.jpg

46 BİN METREKARE KALDIRIM YAPILDI

Çankaya Belediyesi, bir yılda 46 bin metrekarelik renkli desenli asfalt kaldırım yaptı. Eğimli bölgelerde merdivenli yol yapımını arttıran Çankaya Belediyesi, 8 bin 150 metrekarelik daha merdivenli yol yapımını tamamlayarak vatandaşın ulaşımın kolaylaştırdı.

KENDİ İHTİYACINI ÜRETİYOR

İlçe genelinde yapılan çalışmalarda kendi üretimi olan malzemelerini kullanan Çankaya Belediyesi, kaldırım çalışmalarında kullanılan 6 bin 200 adet beton bordür üretti.

Bu yıl içerisinde 8 kilometrelik 52 yeni yol açım çalışması da yapan Çankaya Belediyesi, 8 köy yolunda bakım, 43 bin metreküp malzemeli yol bakımı yaparak ulaşım hizmetini sürdürdü.

ORTAK KULLANIM ALANLARINA ÖZEN GÖSTERİLİYOR

cankaya.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.