Çankaya’da 138 arsa satışa çıkıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 53 ilde toplam 747 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa sunuyor. Satışa sunulan illerin başında 138 muhtelif arsa ile Başkent Ankara geliyor. İşte detaylar…

Çankaya’da 138 arsa satışa çıkıyor
Yayınlanma:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan satış süreci, üç gün boyunca devam edecek ve hem Ankara’da hem de İstanbul’da fiziki katılımın yanı sıra çevrim içi olarak da gerçekleşecek.

BAŞKENT ANKARA LİSTENİN BAŞINDA

Ankara’da 138, İstanbul’da ise 71, adet muhtelif arsanın yer aldığı bu geniş çaplı satış, 52 ildeki çeşitli arsaları kapsıyor. Bakanlık, satışa sunulan arsalar için yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanı sunarak alıcılar için uygun ödeme koşulları sağlıyor.

AÇIK ARTIRMA ÇANKAYA’DA

Açık artırmalar, 10-11-12 Eylül tarihlerinde saat 10.30’da başlayacak. Ankara Çankaya’daki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Konferans Salonu ve İstanbul Küçükçekmece’deki TOKİ Hizmet Binası’nda yapılacak olan artırmalara çevrim içi olarak da katılım sağlanabilecek. Katılım göstermek isteyen gerçek ve tüzel kişiler, önceden belirlenen katılım teminatını Emlak Yönetim'in ilgili banka hesabına yatırmak zorunda.

FİYAT LİSTESİ VE SATIŞ KOŞULLARI

Arsalar için belirlenen fiyat listesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyuruldu. Yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade ile arsa sahibi olma imkanı sunulurken, detaylı fiyat listesine Bakanlığın resmi kanallarından ulaşılabiliyor.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.