Çankaya'da bakım onarım çalışmalarına devam

Çankaya Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye ekipleri, parkların periyodik bakımlarının yanı sıra oyun gruplarının ve park donatılarının bakımını da gerçekleştiriyor.

Çankaya'da bakım onarım çalışmalarına devam
Yayınlanma:

Yıl boyunca ilçedeki park ve yeşil alanların bakım ve yenileme çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, budama, çim biçme, toprak serimi, bakım ve çiçeklendirme işlemleri ile boyama ve tamirat faaliyetlerini eş zamanlı olarak yürütüyor. Temiz ve güvenli parklar için yoğun bir mesai harcayan ekipler, yaz aylarında vatandaşların sıkça ziyaret ettiği parkları düzenli olarak kontrol ediyor. Kullanım ömrü dolan veya bozulan park donatıları ve oyun grupları onarılıyor, boyama çalışmaları ile parklara estetik bir görünüm kazandırılıyor.

EKİPLER HER GÜN FARKLI SEMTLERDE

Çankaya genelinde her gün farklı semtlerde faaliyet gösteren ekipler, temiz ve sağlıklı parklarla vatandaşlara hizmet sunmak için çalışıyor. İlçe genelindeki 3 milyon 240 bin metrekarelik park alanında bakım ve onarım çalışmaları hızlı ve koordineli bir şekilde yürütülüyor. Belediyenin hedefi, vatandaşların parklarında keyifli vakit geçirmesini sağlamak.

GÜVENLİ VE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRME İMKANI

Belediye ekipleri, parkların güvenli ve keyifli bir şekilde kullanılabilmesi için düzenli kontroller yaparak vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt veriyor. Parkların estetik ve işlevsel olarak daha iyi bir hale getirilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar, ilçe sakinlerinin büyük beğenisini topluyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.