Çankaya'da Çocuklar için pedallar çevrildi

Çankaya Belediyesi, 'Çankaya’da Çocuk Hakları için Pedallıyoruz' isimli etkinlikle Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesinin 34. kabul yılını kutladı.

Çankaya'da Çocuklar için pedallar çevrildi
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesi Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesinin 34. kabul yılını bir etkinlikle kutladı. 'Çankaya’da Çocuk Hakları için Pedallıyoruz' isimli etkinlikte Ankara Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (ABİDOSD) ve Tüm Bisiklet Dernekleri Federasyonu üyeleri pedal çevirdi.

PEDALLAR ÇOCUKLAR İÇİN ÇEVRİLDİ

Kurtuluş Parkı'nda başlayan etkinlik, bisikletçilerin 'Çankaya'da Çocuklar Haklı' yazılı tişörtler giyerek bisikletleriyle Kuğulu Park'a doğru hareket etmeleriyle devam etti. Kuğulu Park'ta ‘Çankaya’da Çocuklar Hakları için Pedallıyoruz’ sloganlı bir afiş açan bisikletçiler, kısa bir mola sonrasında rotalarını Anıtpark'a çevirdi. ABİDOSD'un en küçük üyesi, Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin maddelerini sayarak günün önemine dikkat çekti. Etkinliğin son durağı olan Anıtpark'ta pankart açarak alkışlar eşliğinde rotayı tamamlayan bisikletçiler, etkinliğin merkezi olan Kurtuluş Parkı'na geri döndüler.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.